• Telesur Señal en Vivo
  • Telesur Solo Audio
  • facebook
  • twitter
Soy Reportero
  • Ankara prefabrik ev
Fecha de publicación 18 febrero 2018 - 08:28 AM

Ankara ilinde herkes için bir prefabrik ev yapılmaktadır. Çünkü prefabrikler daha hızlı şekilde yapılmaktadır.

Prefabrik ev Ankara güvenilir ısıtma ve soğutma talebi ve mevcut bina stoku ile karşılaştırıldığında toplam birinci enerji talebi azalma yaklaşık azalma kadar sunar. Prefabrik fabrika gibi herhangi bir bina türü olabilir.  Pasif ev binaları uygun fiyatlı ve tahmin edilebilir en dayanıklı konforlu ve sağlıklı iç ortamları sağlar. Bir bina standardı düşünüldüğünde pasif ev standardı seçmek için on bir ek neden vardır. Temel olarak iklim krizinin şartına değiniyor.  İklim değişikliğinin en kötü etkilerini hafifletmek için prefabrik yaşamında küresel gelişmenin taleplerini karşılarken ekonomilerimizi karartmak zorundayız.  ,

prefabrik villa Ankara hem zengin hem de yoksul aynı düşük enerji bütçe sağlayarak bunu yapar. Ev ile gelişmiş dünyada enerji talebi bölmek ve sürdürmek hizmetleri ve aynı zamanda gelişmekte olan dünyada düşük enerji şekilde modern hizmet vermektedir.  

Bu çabadaki büyük ölçekli lider başkent bölgesidir ve tüm binaların yeni ve yeniden biçimlendirilmiş kamu prefabrik ev ticari ile kurumsal yapıların pasif ev standartlarının karşılanması için gerekli olacaktır.



Perfil del Reportero


Videos

Comentarios
0
Comentarios
Nota sin comentarios.